ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Με τη βλεφαροπλαστική, μπορούμε να αναζωογονήσουμε το βλέμμα μας και να διώξουμε από πάνω μας τα χρόνια και την κούραση που συσσωρεύτηκαν σε αυτό, εξαλείφοντας τα σημάδια του γήρατος.

ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Με την πάροδο των ετών, το δέρμα μας παρουσιάζει σημάδια γήρανσης. Ιδιαίτερα στο δέρμα γύρω από τα μάτια δημιουργείται χαλάρωση και ρυτίδες που κάνουν το βλέμμα να δείχνει κουρασμένο, προσθέτοντας χρόνια στο πρόσωπο.

Με τη βλεφαροπλαστική, μπορούμε να αναζωογονήσουμε το βλέμμα μας και να διώξουμε από πάνω μας τα χρόνια και την κούραση που συσσωρεύτηκαν σε αυτό, εξαλείφοντας τα σημάδια του γήρατος.

Τα οφέλη της, ωστόσο, είναι πολλαπλά και δεν περιορίζονται μόνο στο αισθητικό κομμάτι. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι η βλεφαροπλαστική σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να βελτιώσει ακόμη και συμπτώματα, όπως η κόπωση και ο πονοκέφαλος. Τα πεσμένα βλέφαρα επηρεάζουν αρνητικά την όραση, καθώς αναγκάζουν τα άτομα να ανασηκώνουν τα φρύδια, προκειμένου να αντιρροπήσουν το πρόβλημα. Για να το καταφέρουν προκαλούν σχεδόν μόνιμη σύσπαση στους μύες του μετώπου, κόπωση, πόνο στον αυχένα, ενώ παράλληλα εμφανίζονται και ρυτίδες στο μέτωπο και γύρω από τα μάτια.

Καθώς, η τεχνολογία εξελίσσεται, προσαρμόζεται συνεχώς στις ανάγκες και απαιτήσεις της σύγχρονης αισθητικής ιατρικής και παρέχει πιο εξειδικευμένες και αποτελεσματικές λύσεις.

Η βλεφαροπλαστική είναι μία επέμβαση ασφαλής που επαναφέρει τη φρεσκάδα και τη νιότη στο βλέμμα. Δεν σταματά τη διαδικασία της γήρανσης, τα αποτελέσματά της, ωστόσο, είναι μακροχρόνια. Μέσω αυτής επιτυγχάνεται μία ανανέωση στη συνολική εικόνα του προσώπου και αυτός είναι ίσως ο λόγος που είναι μία ιδιαίτερα προσφιλής αισθητική επέμβαση, τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες.

ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ (PLASMA)

Την απόλυτη ανατροπή στην αισθητική βλεφάρου και προσώπου έφερε η μέθοδος Plasma. Πρόκειται για μία καινοτόμο θεραπεία, που χαρίζει εξαιρετικά αποτελέσματα, χωρίς τομές, ουλές, χρήση νυστεριού ή ραμμάτων.

Επεμβατικη Βλεφαροπλαστικη

Πρόκειται για μία διαδικασία, που αν και πιο επεμβατική, αποζημιώνει τον ασθενή, καθώς δίνει άμεσα ορατά αποτελέσματα.

ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να κλείσουμε ένα διαγνωστικό ραντεβού για εξέταση. Η διάγνωση γίνετε από την Δρ. Γεωργία Καρσαλιάκου